Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Сухаренко О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Сухаренко О. В. 
Використання специфічних біомаркерів донних риб Керченської протоки для оцінки забруднення водних біоресурсів [Електронний ресурс] / О. В. Сухаренко // Вісник Дніпропетровського університету. Серія : Біологія. Медицина. - 2014. - Вип. 5(1). - С. 62-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdubm_2014_5(1)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 354.329 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Сухаренко О. В. 
Використання біомаркерів мозку донних риб для оцінки забруднення Керченської протоки Чорного моря [Електронний ресурс] / О. В. Сухаренко, Р. О. Новіцький, В. С. Недзвецький // Вісник Дніпропетровського університету. Серія : Біологія. Медицина. - 2012. - Вип. 3(2). - С. 81-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdubm_2012_3(2)__15
Попередній перегляд:   Завантажити - 266.637 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Сердюк М. Є. 
Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберігання [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, С. С. Байбєрова, Н. А. Гапріндашвілі, О. І. Сухаренко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 23. - С. 176-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_23_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 438.99 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Сердюк М. Є. 
Прогнозування товарної якості плодів груші за критерієм ідентифікації [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, О. І. Сухаренко, В. В. Коляденко. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2018. - Вип. 8, Т. 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2018_8_2_57
Попередній перегляд:   Завантажити - 697.054 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Прісс О. П. 
Зберігання плодових овочів з використанням екзогенних антиоксидантів [Електронний ресурс] / О. П. Прісс, М. Є. Сердюк, О. І. Сухаренко, В. В. Коляденко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 2. - С. 137-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_2_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 354.114 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Прісс О. П. 
Фітонутрієнти базиліку вирощеного в умовах захищеного ґрунту [Електронний ресурс] / О. П. Прісс, І. О. Коротка, М. Є. Сердюк, О. І. Сухаренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 188-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 380.829 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Жукова В. Ф. 
Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата з генами уповільненого достигання [Електронний ресурс] / В. Ф. Жукова, Н. А. Гапріндашвілі, О. І. Сухаренко, В. В. Коляденко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 268-275. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_31
Попередній перегляд:   Завантажити - 179.514 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Прісс О. П. 
Зберігання зелені коріандру (Coriandrum sativum L.) в живильному середовищі [Електронний ресурс] / О. П. Прісс, О. І. Сухаренко, В. В. Коляденко, Ю. Ю. Нестеров. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2019. - Вип. 9, Т. 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2019_9_1_59
Попередній перегляд:   Завантажити - 612.237 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Сердюк М. Є. 
Зміни функціональних властивостей фруктової та ягідної сировини протягом кріогенного зберігання [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, О. В. Григоренко, О. І. Сухаренко, В. В. Коляденко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2020. - № 2. - С. 126-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2020_2_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 401.29 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського