Пошуковий запит: (<.>A=Сухаренко О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. |
Сухаренко О. В. Використання специфічних біомаркерів донних риб Керченської протоки для оцінки забруднення водних біоресурсів [Електронний ресурс] / О. В. Сухаренко // Вісник Дніпропетровського університету. Серія : Біологія. Медицина. - 2014. - Вип. 5(1). - С. 62-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdubm_2014_5(1)__15
|
2. |
Сухаренко О. В. Використання біомаркерів мозку донних риб для оцінки забруднення Керченської протоки Чорного моря [Електронний ресурс] / О. В. Сухаренко, Р. О. Новіцький, В. С. Недзвецький // Вісник Дніпропетровського університету. Серія : Біологія. Медицина. - 2012. - Вип. 3(2). - С. 81-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdubm_2012_3(2)__15
|
3. |
Сердюк М. Є. Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберігання [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, С. С. Байбєрова, Н. А. Гапріндашвілі, О. І. Сухаренко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2017. - № 23. - С. 176-181. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2017_23_30
|
4. |
Сердюк М. Є. Прогнозування товарної якості плодів груші за критерієм ідентифікації [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, О. І. Сухаренко, В. В. Коляденко. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2018. - Вип. 8, Т. 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2018_8_2_57
|
5. |
Прісс О. П. Зберігання плодових овочів з використанням екзогенних антиоксидантів [Електронний ресурс] / О. П. Прісс, М. Є. Сердюк, О. І. Сухаренко, В. В. Коляденко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 2. - С. 137-145. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_2_18
|
6. |
Прісс О. П. Фітонутрієнти базиліку вирощеного в умовах захищеного ґрунту [Електронний ресурс] / О. П. Прісс, І. О. Коротка, М. Є. Сердюк, О. І. Сухаренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 1. - С. 188-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_1_26
|
7. |
Жукова В. Ф. Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата з генами уповільненого достигання [Електронний ресурс] / В. Ф. Жукова, Н. А. Гапріндашвілі, О. І. Сухаренко, В. В. Коляденко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 19, т. 3. - С. 268-275. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2019_19_3_31
|
8. |
Прісс О. П. Зберігання зелені коріандру (Coriandrum sativum L.) в живильному середовищі [Електронний ресурс] / О. П. Прісс, О. І. Сухаренко, В. В. Коляденко, Ю. Ю. Нестеров. // Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2019. - Вип. 9, Т. 1. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvtdau_2019_9_1_59
|
9. |
Сердюк М. Є. Зміни функціональних властивостей фруктової та ягідної сировини протягом кріогенного зберігання [Електронний ресурс] / М. Є. Сердюк, О. В. Григоренко, О. І. Сухаренко, В. В. Коляденко // Вісник Національного технічного університету "ХПІ". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2020. - № 2. - С. 126-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vntuhpi_2020_2_18
|